Истинският въпрос е, какво да не правим? Като начало, ние не правим стоматологична упойка или акупунктура, не тапицираме мебели, не отговаряме за опазването на почвите и не разбираме от пчеларството. Ние осигуряваме  пълен цикъл на производство в полиграфичната сфера и услугите за облагородяване на печатната продукция. А ДНЕС СМЕ ПРЕДПРИЕЛИ ДЕЙСТВИЯ, КОИТО ОТГОВОРНО И РАЗУМНО СЛЕДВАТ ПРЕВАНТИВНИТЕ ПРЕПОРЪКИ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА COVID-19.

Печатница TAFprint има пет основни отдела: отдел обслужване и работа с клиенти, предпечат и дизайн; отдел печат; отдел довършителни дейности; книговезки отдел и отдел логистика. Нашият отдел обслужване и работа с клиенти гарантира, че Вашата поръчка се изпълнява безпроблемно и професионално от запитването до приемо-предавателния протокол. Отдел печат е оборудван с най-съвременна техника от Германия, Япония и Италия. Предлагаме офсет печат, ситопечат и широкоформатен печат. В отдел довършителни дейности извършваме всички услуги по облагородяване на печатната продукция: топъл печат, сухо преге, цялостно и селективно UV лакиране, топъл и студен ламинат, каширане, щанцоване, твърда подвързия. Книговезкият отдел има възможност за термолепене и концево шиене, твърда подвързия, мека подвързия “с маншети”.

Печатница TAFprint е синоним на творческа свобода. Ние насърчаваме нашите клиенти да достигат до границите на въображението си, предизвиквайки нашите възможности. Клиентите ни винаги са добре дошли, независимо дали става дума за обсъждане на бъдещ проект или присъствие на тираж, ние сме тук, за да си сътрудничим, да експериментираме и да гарантираме, че всяка поръчка ще бъде изпълнена в срок и с безкомпромисно качество. За допълнителна информация за всяка една от нашите услуги, моля, кликнете върху един от петте основни отдела.

Понякога ние добавяме изречение или две в повече, водени от непреодолимия ни импулс да променим съзнанието и да докоснем сърцето. Ако мислите, че това е загуба на време, просто преминете към секция продукти.

В ТОВА ТРУДНО ВРЕМЕ, ИЗПЪЛНЕНО С НЕСИГУРНОСТ И ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА, ПОЖЕЛАВАМЕ НА ВАС, И НА НАС, ПОСТОЯНСТВО И ДА СЕ СЪСРЕДОТОЧИМ ВЪРХУ ПРИОРИТЕТНИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ГРИЖА КЪМ СЕБЕ СИ И БЛИЗКИТЕ СИ!

Печатницата е сертифицирана по ISO 9001: 2008 ; ISO 14001: 2004 и OHSAS 18001: 2007 .

НАШИТЕ КЛИЕНТИ СА:

рекламни агенции

ИЗДАТЕЛСТВА

посреднически фирми

ДИРЕКТНИ КЛИЕНТИ